Alegro

Ugaona garnitura Alegro predstavlja spoj modernog dizajna i bezvremenske elegancije. Ova sofisticirana garnitura unapređuje svaki prostor svojim čistim linijama i pažljivo odabranim materijalima. Alegro je savršen izbor za one koji traže sofisticiranu ugaonu garnituru koja će istovremeno odišati modernošću i dugotrajnim stilom

Dimenzije

Širina: 280 / 212cm
Dubina: 110cm
Visina: 95cm

Rasklop: 165x240cm

Cene i dimenzije proizvoda su informativnog karaktera i podležne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Materijali

Materijali daju beskrajne mogućnosti i kombinacije kroz koje možete kreirati jedinstveni doživljaj vašeg prostora. Ako znate tačno šta želite – možemo baš to napraviti za vas, a ukoliko tragate za rešenjima koja su osmislili vrhunski eksperti, ponovo smo mi adresa. Već 30 godina stvaramo kombinacije najkvalitetnijih materijala koji zajedno čine da, pored vizuelnog doživljaja, vaš ambijent ima dodir koji ostavlja jak utisak. Drvo je samo drvo i štof je samo štof ukoliko ih ne obradite s ljubavlju, umećem i vizijom. Tome dodate i savršen smisao za detalje i dobijate autentične komade nameštaja koji odgovaraju svačijem ukusu.

Specifikacija i cena

Cena Akcijska cena: Maloprodajna cena:

95.567,00 RSD

Ukupno95.567,00 RSD140.540,00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Budite deo našeg kluba


    Ovaj sajt koristi kolačiće. Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića na vašem uređaju. Kliknite ovde da bi saznali više.