Scarlet

Francuski ležaj Scarlet predstavlja vrhunski spoj elegancije i udobnosti, pri čemu njegovo uzglavlje dodatno naglašava raskošan doživljaj.

Ono što zaista izdvaja Scarlet ležaj jeste izuzetna udobnost koju pruža. Materijali visokog kvaliteta, pažljivo odabrani kako bi se stvorila nežna površina dodira, čine Scarlet ne samo estetski privlačnim već i izuzetno prijatnim za spavanje. Ovaj francuski ležaj pruža osećaj luksuza i opuštanja, obećavajući ne samo elegantan komad nameštaja, već i savršen kutak za miran san.

Dimenzije

Širina: 163cm
Dubina: 215cm
Visina uzglavlja: 122cm
Visina sa dušekom: 65cm

Dušek:160x200cm

Materijali

Materijali daju beskrajne mogućnosti i kombinacije kroz koje možete kreirati jedinstveni doživljaj vašeg prostora. Ako znate tačno šta želite – možemo baš to napraviti za vas, a ukoliko tragate za rešenjima koja su osmislili vrhunski eksperti, ponovo smo mi adresa. Već 30 godina stvaramo kombinacije najkvalitetnijih materijala koji zajedno čine da, pored vizuelnog doživljaja, vaš ambijent ima dodir koji ostavlja jak utisak. Drvo je samo drvo i štof je samo štof ukoliko ih ne obradite s ljubavlju, umećem i vizijom. Tome dodate i savršen smisao za detalje i dobijate autentične komade nameštaja koji odgovaraju svačijem ukusu.

Specifikacija i cena

Cena Akcijska cena: Maloprodajna cena:

79.506,00 RSD

Ukupno79.506,00 RSD132.509,00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Budite deo našeg kluba


    Ovaj sajt koristi kolačiće. Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića na vašem uređaju. Kliknite ovde da bi saznali više.