Portofino

Portofino francuski ležaj je elegantan komad nameštaja koji se ističe svojim sofisticiranim dizajnom.

Njegovo uzglavlje dodaje notu luksuza, pružajući krevetu jedinstven i šarmantan izgled. Portofino francuski ležaj kombinuje stil i udobnost, čineći ga atraktivnim izborom za unapređenje vašeg prostora za spavanje.

Dimenzije

Širina: 164cm
Dubina:210cm
Visina uzglavlja: 122cm
Visina sa dušekom: 63cm

Dušek: 160x200cm

Cene i dimenzije proizvoda su informativnog karaktera i podležne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Materijali

Materijali daju beskrajne mogućnosti i kombinacije kroz koje možete kreirati jedinstveni doživljaj vašeg prostora. Ako znate tačno šta želite – možemo baš to napraviti za vas, a ukoliko tragate za rešenjima koja su osmislili vrhunski eksperti, ponovo smo mi adresa. Već 30 godina stvaramo kombinacije najkvalitetnijih materijala koji zajedno čine da, pored vizuelnog doživljaja, vaš ambijent ima dodir koji ostavlja jak utisak. Drvo je samo drvo i štof je samo štof ukoliko ih ne obradite s ljubavlju, umećem i vizijom. Tome dodate i savršen smisao za detalje i dobijate autentične komade nameštaja koji odgovaraju svačijem ukusu.

Specifikacija i cena

Cena Akcijska cena: Maloprodajna cena:

92.154,00 RSD

Ukupno92.154,00 RSD124.533,00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Budite deo našeg kluba


    Ovaj sajt koristi kolačiće. Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića na vašem uređaju. Kliknite ovde da bi saznali više.