Perfekta lux

Ugaona garnitura Perfekta Lux je savršeno spojila eleganciju i komfor, postavši omiljena kako među starijim, tako i među mlađim generacijama. Njena dugogodišnja popularnost potvrđuje besprekoran dizajn i visok kvalitet, čineći je izuzetno poželjnom opcijom za svaki dom.

Dimenzije

Širina: 260/ 250cm,
Dubina: 100cm
Visina: 90cm

Rasklop: 145x250cm

Cene i dimenzije proizvoda su informativnog karaktera i podležne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Materijali

Materijali daju beskrajne mogućnosti i kombinacije kroz koje možete kreirati jedinstveni doživljaj vašeg prostora. Ako znate tačno šta želite – možemo baš to napraviti za vas, a ukoliko tragate za rešenjima koja su osmislili vrhunski eksperti, ponovo smo mi adresa. Već 30 godina stvaramo kombinacije najkvalitetnijih materijala koji zajedno čine da, pored vizuelnog doživljaja, vaš ambijent ima dodir koji ostavlja jak utisak. Drvo je samo drvo i štof je samo štof ukoliko ih ne obradite s ljubavlju, umećem i vizijom. Tome dodate i savršen smisao za detalje i dobijate autentične komade nameštaja koji odgovaraju svačijem ukusu.

Specifikacija i cena

Cena Akcijska cena: Maloprodajna cena:

110.224,00 RSD

Ukupno110.224,00 RSD110.224,00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Budite deo našeg kluba


    Ovaj sajt koristi kolačiće. Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića na vašem uređaju. Kliknite ovde da bi saznali više.