Ontario sa mehanizmom

Funkcionalnost i estetika

Ugaone garniture su jedan od najpopularnijih trendova kada je uređenje ambijenata u pitanju, zbog čega se u Numanović fabrici sa posebnom pažnjom izrađuje čak XX različitih modela. Neke od njih proizvodimo dugi niz godina, što je dokaz kvaliteta, udobnosti i bezvremenskog dizajna koji uz estetiku donosi i savršenu funkcionalnost.

Dimenzije

Širina: 267 / 225 cm
Dubina: 87cm
Visina: 100cm

Rasklop: 140 x 192 cm

Cene i dimenzije proizvoda su informativnog karaktera i podležne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Materijali

Materijali daju beskrajne mogućnosti i kombinacije kroz koje možete kreirati jedinstveni doživljaj vašeg prostora. Ako znate tačno šta želite – možemo baš to napraviti za vas, a ukoliko tragate za rešenjima koja su osmislili vrhunski eksperti, ponovo smo mi adresa. Već 30 godina stvaramo kombinacije najkvalitetnijih materijala koji zajedno čine da, pored vizuelnog doživljaja, vaš ambijent ima dodir koji ostavlja jak utisak. Drvo je samo drvo i štof je samo štof ukoliko ih ne obradite s ljubavlju, umećem i vizijom. Tome dodate i savršen smisao za detalje i dobijate autentične komade nameštaja koji odgovaraju svačijem ukusu.

Specifikacija i cena

Cena Akcijska cena: Maloprodajna cena:

86.131,00 RSD

Ukupno86.131,00 RSD132.509,00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Budite deo našeg kluba


    Ovaj sajt koristi kolačiće. Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića na vašem uređaju. Kliknite ovde da bi saznali više.