New York

Udobnost po vašoj meri i po vašem ukusu

Fotelja mora biti najupečatljiviji komad u prostoriji jer je ona mesto za odmor, oniljeno mesto u kome se sanjari, drema, uživa u omiljenoj knjizi ili seriji. Da bi fotlja bila sve što se od nje očekuje treba da se ističe po dizajnu, boji, obliku ili udobnosti. Mi znamo šta se od fotelje očekuje i šta vi očekujete od nas i zato vas pozivamo – sedite u Numanović fotelju i sigurno ćete je odneti kući.

Dimenzije

• D: 94 cm
• Š: 94 cm
• V: 80 cm

Cene i dimenzije proizvoda su informativnog karaktera i podležne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Materijali

Materijali daju beskrajne mogućnosti i kombinacije kroz koje možete kreirati jedinstveni doživljaj vašeg prostora. Ako znate tačno šta želite – možemo baš to napraviti za vas, a ukoliko tragate za rešenjima koja su osmislili vrhunski eksperti, ponovo smo mi adresa. Već 30 godina stvaramo kombinacije najkvalitetnijih materijala koji zajedno čine da, pored vizuelnog doživljaja, vaš ambijent ima dodir koji ostavlja jak utisak. Drvo je samo drvo i štof je samo štof ukoliko ih ne obradite s ljubavlju, umećem i vizijom. Tome dodate i savršen smisao za detalje i dobijate autentične komade nameštaja koji odgovaraju svačijem ukusu.

Specifikacija i cena

Cena Plaćanje u gotovom: Plaćanje na odloženo:

42.801,00 RSD

Ukupno42.801,00 RSD61.145,00 RSD
Cena za plaćanje u gotovini, u cenu je uračunat PDV. Napomena: Zbog povećanog interesovanja oktobarska akcija se produžava i na tekući mesec.

Budite deo našeg kluba


    Ovaj sajt koristi kolačiće. Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića na vašem uređaju. Kliknite ovde da bi saznali više.