Avangard

Ugaona garnitura Avangard predstavlja harmoniju modernog stila i vanvremenske elegancije. Sa svojim specifičnim izgledom, ova garnitura ističe se kao sinonim za sofisticiranost i praktičnost. Avangard ne samo da pruža savremen dizajn, već naglašava i impresivnu funkcionalnost, nudeći veliki prostor za odlaganje stvari. Ovaj komad nameštaja je savršen spoj estetike i praktičnosti, čineći ga idealnim izborom za one koji traže elegantnu ugaonu garnituru sa dodatnim prostorom za organizaciju.

Dimenzije

Širina: 290 / 195 cm
Dubina: 110 cm
Visina: 85 cm

Rasklop: 140 x 230 cm

Cene i dimenzije proizvoda su informativnog karaktera i podležne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Materijali

Materijali daju beskrajne mogućnosti i kombinacije kroz koje možete kreirati jedinstveni doživljaj vašeg prostora. Ako znate tačno šta želite – možemo baš to napraviti za vas, a ukoliko tragate za rešenjima koja su osmislili vrhunski eksperti, ponovo smo mi adresa. Već 30 godina stvaramo kombinacije najkvalitetnijih materijala koji zajedno čine da, pored vizuelnog doživljaja, vaš ambijent ima dodir koji ostavlja jak utisak. Drvo je samo drvo i štof je samo štof ukoliko ih ne obradite s ljubavlju, umećem i vizijom. Tome dodate i savršen smisao za detalje i dobijate autentične komade nameštaja koji odgovaraju svačijem ukusu.

Specifikacija i cena

Cena Akcijska cena: Maloprodajna cena:

122.471,00 RSD

Ukupno122.471,00 RSD155.026,00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Budite deo našeg kluba


    Ovaj sajt koristi kolačiće. Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića na vašem uređaju. Kliknite ovde da bi saznali više.