Numanović – ime kome verujete

Biti deo prostora u kome se gradi poslovni ili privatni život je odgovornost koju sa zadovoljstvom prihvatamo. Različitim poduhvatima kojima smo pokazali visok nivo ekspertize i vrhunski osećaj za kvalitet i estetiku, već 3 decenije gradimo imidž proizvođača nameštaja kome možete da verujete i sa kojim su svaki zadatak ili izazov uspešno rešeni.

Ključni rezultati

15.000 m2

Proizvodni pogoni fabrike nameštaja Numanović se danas nalaze na površini od 15.000 kvadratnih metara opremljeni digitalnim i CNC mašinama.

3 decenije

Fabrika Numanović je osnovana davne 1992. godine i od tada postavljamo standarde u proizvodnji i prodaju nameštaja u zemlji i regionu.

>10.000 m2

2007. godine fabrika nameštaja Numanović osniva sopstvenu maloprodajnu mrežu u Beogradu koja danas sadrži tri salona nameštaja na Paliluli, Banovom brdu i Zemunu, kao i jedan salon u Novom Pazaru na ukupno preko 10.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

>500 različitih artikala

Asortiman fabrike nameštaja Numanović je raznolik zahvaljujući viziji, dizajnerima i privrženosti jedinstvenom stilu i neprikosnovenom kvalitetu materijala od kojih je svaki od njih napravljen..

Od nominacije do zlatne realizacije

Nosioci trendova

Modelarsko odeljenje fabrike Numanović svakom artiklu daje moderne crte zadržavajući orijentalne note. To donosi unikate kojima osvajamo tržište kako u poslovnom smislu u pogledu odličnih rezultata, tako i u pogledu simpatija i lojalnosti koju uživamo od svih naših kupaca.

Na svim sajmovima nameštaja smo prepoznati kao nosioci trendova zbog čega smo ujedno i ponosni dobitnici mnogobrojnih nagrada u različitim kategorijama.

Svetski prepoznat kvalitet

Sertifikacioni savet EVROPSKE EKONOMSKE KOMORE ZA TRGOVINU I INDUSTRIJU – EEIG je ocenio kompaniju Numanović najvišim nivoom kvaliteta i zlatnim rejtingom EVROPSKOG STANDARDA USLUGA – EUSS.

Evropska ekonomska komora EEIG-Brisel je nagradila kompaniju Numanović pravima na korišćenje registrovanog pečata EUSS - evropskog standarda usluga kao sertifikat kvaliteta.

Briga o prirodi i održivost

Fabrika nameštaja Numanović koristi isključivo drvo koje je dobijeno iz prethodno sertifikovanih izvora. FCS (Forest Stewardship Council - Savet za upravljanje šumama) sertifikat je garancija da se šumama koje mi koristimo kao izvore drveta upravlja ekološki održivo, prikladno, društveno odgovorno, korisno i ekonomski ispravno.

FSC je osnovan 1993. godine kao odgovor na globalni problem nestanka šuma, i danas je široko prihvaćen kao međunarodni standard.

Ostaci obrađenog drveta se dalje odgovorno koriste u proizvodnji peleta. Pelet Numanović je deo našeg asortimana, ima veliku energetsku vrednost i dobar je izbor za one kojima je ekologija važan aspekt života. Istovremeno, pellet Numanović je sertifikovan EN PLUS internacionalno najpriznatijim sertifikatom koji ima preko 60 odsto proizvođača peleta u Evropskoj uniji.

Zaposleni su naš najvažniji resurs

Zaposleni su ključna vrednost u koju ulažemo pre svega pažnju, a potom znanje i novac. Prema kompanijskoj politici o jednakosti i anti-diskriminaciji, svim zaposlenima je pružena jednaka šansa za napredak i razvoj unutar kompanije. Negujemo kompanijsku kulturu zajedništva i timski duh uz kontinuiranu edukaciju koja se odvija kako u okviru same fabrike, tako i na sajmovima i različitim stručnim skupovima.

Odgovornost kao princip poslovanja

Fabrika nameštaja Numanović u saradnji sa Nacionalnim zavodom za zapošljavanje sprovodi programe profesionalne edukacije, usavršavanja, aktivno učestvuje na sajmovima zapošljavanja i otvara svoja vrata za sve buduće projekte. Sponzorišemo brojne sportske manifestacije, atletska dešavanja, fudbalske, košarkaške, odbojkaške i druge kolektive i timove.

Društveno odgovorno poslovanje je jedan od ključnih postulata kompanije zbog čega na godišnjem nivou učestvujemo i organizujemo brojne humanitarne i donatorske akcije i projekte.

Prevuci

Povezani članci

Svi članci

Ovaj sajt koristi kolačiće. Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića na vašem uređaju. Kliknite ovde da bi saznali više.